Sponsored Links


iPhone 6 scherm en LCD vervangen – FixjeiPhone.nl

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Comments

Kailee Steffens says:

Hoe kan het dat het touch id het dan nog doet, die van mij doet het helaas niet meer zou die het ooit nog kunnen doen? Of is het eenmaal kapot altijd kapot?

Gijs V says:

Super uitleg bedank

Marc de Bock says:

Reparatiekit, A+ scherm, magnetische mat en nieuwe batterij besteld voor 75E en stap voor stap in een klein uurtje scherm en batterij vervangen (en alles schoongemaakt). Phone werkt weer super. Nooit eerder (zoiets dergelijks) gedaan, helemaal happy. Fijne uitleg.

Karo pro power Gamer says:

ik gaa er een maken

Kim Dusoleil says:

ik heb alleen even getest of het scherm het doet. hij doet het wel alleen nu gaat de telefoon niet aan. ik heb de lader er nu 3 uur aan liggen en je ziet dat hij oplaad (je ziet dat batterijtje als je hem aan de kabel koppelt/ op de aanknop drukt) wat kan er mis wezen? ik heb de batterij conector er al af gehaald en opnieuw op gedaan maar t word er niks anders van.

Rudi PEETERS says:

Heel duidelijke video ! Super.

Jan Waelkens says:

Ongelooflijk hoe het jullie allemaal meteen lukt. Ik heb niets anders dan lijnen in het scherm en de touch screen werkt niet. Na uren proberen is de iphone uiteindelijk in de recyclage belandt… 🙁 Zonde van de centjes en de tijd

mxbergman says:

thnx voor de goeie en heldere uitleg!! zelfs bij mij met me twee linker handen is het gelukt!!!

eend7e says:

Helder! Operatie geslaagd…

0taiwan0ownz says:

Geachte heb een iPhone 6 plus scherm vervangen en alles is perfect gelukt. Nu is het enige probleem dat deze na 3 dagen bij de earspeaker heel warm wordt en de batterij sneller plat gaat. Wat kan ik hier aandoen? Alvast bedanktJoren

Comments are disabled for this post.